Busca Sierra De Mano, Sierra De Corte De Madera, Sierra De Jardín en el directorio Industry, Reliable fabricante / proveedor / fábrica de China

Home > Lista de Producto > Sierra de corte de madera > Sierras de arco Sierra de corte de madera

Sierras de arco Sierra de corte de madera

Información básica

Modelo:  SJ-MS141114006

Descripción del producto

Modelo No .: SJ-MS141114006 Material: Método de procesamiento de acero: Transversal de sierra Tamaño: Ajustado común: Con Ajustado Uso Lugar: Decoración del edificio Dimensiones: 14 '15' 18 '21' Marca registrada: MAXMAN origen: Zhejiang Tipo: Sierra para metales Marca: Forma Maxman : Strip Saw color del mango: colorido doblado: revelado del material de la lámina: 65mn, 50mn Longitud de la lámina: 12 '14' 17 '20' Especificación: Commen \ nBow sierra de corte sierra para madera \ n \ n1 y período; asa de acero acabado en esmalte, \ n2 y punto; cerradura de acero con zinc plateado \ n3 y período; tamaño: 8 '' y semi; 14 '', 15 '', 18 '', 21 '' \ n \ nPaquete: \ n48PCS & sol; cartón \ ncartón tamaño: 42 mm * 31 mm * 51 mm \ nG & período; W & sol; N & period; W: 22 & sol; 21KGS \ n \ n \ n \ Nwhy elegirnos: \ n \ calidad y diseños nProduct son las mejores ventas en el mercado \ Nmany bien y el gran supermercado & sol; por mayor de los EE.UU. & sol; Europea nos escogió \ Nhave buena experiencia de prueba, tales como GS & sol; Pruebas químicas y FFU para cliente o cliente probado por sí mismo \ nNuevos diseños y productos serán recomendados para clientes trabajados constantemente para apoyar a clientes que crecieron en su mercado \ nLa mayoría de nuestra auditoría y período BSCI pasados ​​de fábrica; \ nInformación de la empresa


Main Products: 
Brush, Gloves, Garden tools

Location:  Zhejiang, China (Mainland)

Year Established:  2003

Year start exporting:  1992

Number of Employees:  101 - 200 People

Total Revenue:  confidential

Main Markets:  North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa

Main Customers:  DT

Certifications:  ISO9001, ISO9001

Product Certifications:  SGS TEST REPORT, SGS TEST REPORT

Average Lead Time:  20 Day(s)



Established in 2003, Zhejiang Pujiang Sanjian Imp. & Exp. Co., Ltd. is an associated company owning two factories: Zhejiang Pujiang Sanjian Tools Co. Ltd. and Zhejiang Sanjian Brush Co. Ltd.    
\ n \ nFAQ

question: 1. Can you do design for us? 
answer: 
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
question: 2. If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us? 
answer: 
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us. 
question: 3. What the regular MOQ for your product? 
answer: 
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000PCS. 
question: 4. What\'s your payment term? 
answer: 
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
question: 5. How does your quality control? 
answer: 
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you. 
question: 6. If we don't have any shipping forwarder in China, could you do this for us? 
answer: 
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service. 
question: 7. How can we get the market information about the popular product? 
answer: 
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 
question: 8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do? 
answer: 
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
mold cost to you. 
question: 9. I never come to China before, can you be my guide in China? 
answer: 
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 
question: 10. I can's speak Chinese or English, can you find one translator for me? 
answer: 
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work. 

orte

Grupos de Producto : Sierra de corte de madera

Enviar a esta empresa
  • *Tema:
  • a:

  • *Mensajes:
    Su mensaje debe ser entre 20 a 8.000 caracteres